Ubuntu 13.10 Saucy Salamander este disponibil de acum!

ubuntu-1310-saucy-salamander-620x349

Acest articol este dedicat strict fanilor Linux ! De astăzi, Ubuntu, cea mai populară distribuție de Linux, a lansat oficial noua versiune 13.10 Saucy Salamander.

În primul rând, interfața este cea cu care ne-am obișnuit cu toții, și anume Unity Interface. Astfel, nu veți duce lipsă de acel toolbar din partea stângă și emblema deja reprezentativă a sistemului de operare. Totuși, se spune că sistemul, în special interfața grafică dispune de anumite elemente optimizate față de versiunea precedentă, 13.04. Mai mult, noua versiune dispune de ultimul kernel, unul mult eficientizat față de celelalte: este vorba despre kernel 3.11.

Cât despre pachetul grafic, Saucy Salamander rămâne pe vechiul Xorg 1.4.3. De asemenea, versiunea va include și pachetul Libre Office 4.1.2, ThunderBird 24 (pentru client e-mail), Gimp 2.8.6 (pentru editare photo) și Rythmbox 2.99.1 (music player-ul implicit).

Dacă doriți cu nerăbdare să descărcați și să încercați noua versiune Ubuntu 13.10 Saucy Salamander, o puteți downloada de AICI!

Tehnologia secolului al 21-lea evolueaza rapid si tinde sa depaseasca mintea si capacitatea creierului uman. Ma numesc Mihai Visuian si sunt administratorul acestui website. Echipa noastra se straduieste sa tina lumea la curent cu ultimele noutati din domeniul IT.

Related posts

*

*

Top